03.05.2015 09:32

'United denkt aan groot talent in deal Depay'

Adnan Januzaj (l.) wordt na zijn wissel in de wedstrijd tegen Sunderland aangesproken door trainer Louis van Gaal. (28-02-2015)
Adnan Januzaj (l.) wordt na zijn wissel in de wedstrijd tegen Sunderland aangesproken door trainer Louis van Gaal. (28-02-2015)

De interesse van PSV om Adnan Januzaj te huren van Manchester United komt op het juiste moment. Volgens Engelse media wil de Engelse club best handelen rondom de talentvolle Belg om een gunstige onderhandelingspositie te verkrijgen rondom Memphis Depay.

Engelse media melden dat Manchester United de Nederlandse ploeg hoopt te paaien met een aantrekkelijke huurconstructie rondom Januzaj. Daarmee lijkt het antwoord van de ploeg van Louis van Gaal op het eerste bod van Liverpool afgeleverd. Naar verluidt heeft Liverpool 27,5 miljoen euro geboden op Depay.

Januzaj vertrok op jonge leeftijd naar Manchester United en heeft inmiddels een kleine vijftig wedstrijden in de Premier League gespeeld, maar een definitieve doorbraak blijft vooralsnog uit. De Belg kwam dit seizoen tot zeventien competitiewedstrijden, waarvan hij er zeven in de basisopstelling mocht starten.

Het bod dat Manchester United na de verhuur van Januzaj wil neerleggen ligt rond de dertig miljoen euro.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner