26.05.2015 16:23

Fer wil vertrekken: "Zeker met het oog op EK"

Leroy Fer degradeerde met Queens Park Rangers van de Premier League naar de Championship en daardoor wil hij vertrekken bij de Engelse club. Fer wil namelijk op het hoogste niveau acteren.

"Het liefst speel ik natuurlijk niet in het Championship. Ik wil op het hoogste niveau spelen, ook met het oog op Oranje en het EK van volgend jaar", legt de middenvelder uit aan Nusport. Het is overigens al de tweede keer dat Fer degradeert met zijn ploeg. Dit keer is het met QPR, daarvoor was het met Norwich City.

Fer hoopt dan ook dat hij wordt opgepikt door een club op het hoogste niveau. "Maar ik houd me daar op dit moment nog niet mee bezig. Ik focus me op het Nederlands elftal. Daarna heb ik vakantie en dan sluit ik in principe aan in de voorbereiding op het seizoen in de Championship. En dan zie ik wel of er iets moois komt."

De ex-Feyenoorder is momenteel op trainingsstage in Hoenderloo om op die manier een plek in de selectie van Oranje te verdienen. Hij heeft nog niet met de clubleiding gesproken over een mogelijke transfer. "Na de laatste speelronde van zondag ben ik meteen naar Nederland gekomen voor de trainingsstage. Ik hoor het waarschijnlijk dus pas na mijn vakantie."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner