25.07.2015 10:22

"Verwacht Di María morgen weer bij de groep"

De geruchten dat Ángel Di María  op korte termijn de overstap maakt naar Paris Saint-Germain worden steeds sterker. Louis van Gaal verwacht echter dat hij zaterdag gewoon weer bij de selectie van Manchester United aansluit.

Tijdens de oefentrip van United in de Verenigde Staten ging de trainer van de Engelse topclub uit Manchester in op de berichtgeving rondom de transfer van de Argentijnse flankspeler naar Paris Saint-Germain, dat schrijft De Telegraaf. "Ik verwacht dat hij morgen weer bij de groep komt", zei Van Gaal vrijdag. "Ik beantwoord geen vragen over de transfer of het proces. Dat doe ik nooit. Ik wil het wel, maar het is niet goed voor Manchester United, voor mij en voor de spelers."

Di Maria keerde later terug van vakantie vanwege de Copa America.Hij zou woensdag tegen uitgerekend PSG wel weer kunnen meedoen bij De Mancunians. David De Gea, die nadrukkelijk in de belangstelling staat van Real Madrid, staat vrijdagavond in het duel tegen FC Barcelona gewoon onder de lat, bevestigde Van Gaal.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner