20.09.2015 16:25

Rojo vervangt Luke Shaw tegen Southampton

Marcos Rojo is de vervanger van de tegen PSV geblesseerd geraakte Luke Shaw. Verder begint Morgan Schneiderlin aan de aftrap tegen zijn oude ploeg en is Cuco Martina weer terug bij de wedstrijdselectie van Southampton.

Afgelopen dinsdag tegen PSV raakte Luke Shaw ernstig geblesseerd, hij brak zijn onderbeen na een tackle van PSV-er Hector Moreno. Shaw wordt tegen Southampton vervangen door Marcos Rojo. Op het middenveld heeft Louis van Gaal ook wat wijzigingen doorgevoerd. Bastian Schweinsteiger zit weer op de bank en voor hem speelt Michael Carrick. Ander Herrera begint net als Ashley Young op de bank. Zij worden vervangen door Morgan Schneiderlin en Wayne Rooney. Laatstgenoemde is weer wedstrijdfit.

Ronald Koeman heeft zijn elftal op drie plekken gewijzigd ten opzichte van de met 0-0 gelijkgespeelde wedstrijd tegen West Bromwich Albion van vorig weekend. Oriol Romeu krijgt een basisplaats bij Southampton. Dat gaat ten koste van middenvelder Steven Davis. Ook verschijnt Sadio Mané weer aan de aftrap. Vorige week kreeg Jay Rodriguez de voorkeur boven de rappe buitenspeler, maar vanmiddag tegen Manchester United mag Mané weer beginnen. De laatste wijziging is er één in de verdediging. Cédric Soares staat zijn plek af aan Maya Yoshida. Terug op de bank is oud-Twente verdediger Cuco Martina. 

Volg het duel tussen Southampton en Manchester United begint om 17.00 uur en is LIVE te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner