19.10.2015 15:18

'Van Gaal heeft nieuwe spits op het oog'

Saido Berahino kan juichen nadat hij heeft gescoord tijdens het competitieduel West Bromwich Albion - Everton. (28-09-2015)
Saido Berahino kan juichen nadat hij heeft gescoord tijdens het competitieduel West Bromwich Albion - Everton. (28-09-2015)

Het getouwtrek rondom Saido Berahino is weer begonnen. De spits van West Bromwich Albion staat namelijk op het verlanglijstje van Manchester United.

Berahino liep afgelopen zomer een transfer naar Tottenham Hotspur mis. De aanvaller was daar ontzettend boos over en was eigenlijk niet van plan om nog voor West Bromwich Albion te spelen, maar de aanvaller speelt inmiddels toch weer wedstrijden voor 'The Baggies'. Volgens Tuttomercatoweb is West Bromwich Albion echter nog niet verlost van Tottenham Hotspur.

'The Spurs' willen in januari een nieuwe poging doen om Berahino los te weken bij West Bromwich Albion, maar de Londenaren krijgen echter concurrentie vanuit Manchester. Louis van Gaal wil de jeugdinternational van Engeland namelijk ook aan zijn selectie toevoegen. Berahino scoorde dit seizoen drie treffers in zeven competitieduels. Vorig seizoen kwam de in Burundi geboren Berahino tot veertien doelpunten in 38 competitiewedstrijden.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner