01.01.2016 22:15

'Nog meer interesse uit Engeland voor Haller'

Het gaat moeilijker en moeilijker worden voor FC Utrecht om goaltjesdief Sébestien Haller in Nederland te houden. Diverse clubs uit de Premier League toonden al interesse in de Fransman, Southampton staat nu ook in de rij.

De formatie van Ronald Koeman wordt door ITV gelinkt aan de spits, die op 22 doelpunten in de Eredivisie staat. Voor dat aantal goals had Haller slechts 33 wedstrijden nodig, waardoor genoeg ploegen de aanvalsleider in ieder geval bekijken. Norwich City en Sunderland werden al in één adem genoemd met Haller, Southampton is de volgende club.

Met Graziano Pellè en Shane Long heeft Koeman twee goede spitsen in zijn selectie, maar Southampton is nog steeds een opleidingsclub in Engeland, die de betere voetballers snel kwijtraakt aan de Engelse top. Mogelijk is de club nu dus al op zoek naar een vervanger van bijvoorbeeld Pellè, die ook een goede indruk maakt in de Premier League. 

FC Utrecht liet eerder al weten dat Haller alleen voor de juiste prijs weg mag. De transfersom zal rond de tien miljoen euro liggen, zeker voor kapitaalkrachtige clubs uit Engeland.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner