12.01.2016 11:00

'West Bromwich-spits wil naar Tottenham'

Saido Berahino maakt speelminuten tijdens het competitieduel West Bromwich Albion - Stoke City. (02-01-2016)
Saido Berahino maakt speelminuten tijdens het competitieduel West Bromwich Albion - Stoke City. (02-01-2016)

Saido Berahino heeft zijn zinnen gezet op een transfer naar Tottenham Hotspur. De 22-jarige spits staat momenteel onder contract bij West Bromwich Albion, maar daar zijn ze hem inmiddels liever kwijt dan rijk.

Tottenham Hotspur deed afgelopen zomer al een aantal pogingen om Berahino over te nemen van West Browmich Albion, maar telkens werd het bod vanuit Londen afgewezen door de clubleiding van West Bromwich Albion. Berahino was boos op de clubleiding en wilde eigenlijk niet meer voor West Bromwich Albion spelen, daar kwam hij later op terug. Maar sindsdien komt Berahino, die vorig seizoen goed was voor veertien competitietreffers, steeds minder aan spelen toe.

Volgens Sky Sports hoopt Berahino tijdens de huidige transferperiode alsnog naar Tottenham Hotspur te verkassen. De club uit Londen is nog altijd geïnteresseerd in de 22-jarige aanvaller. The Spurs zouden zelfs Andros Townsend in ruil hebben aangeboden. 

Berahino, die bij West Bromwich Albion nog een contract heeft tot medio 2017, zou ook in de belangstelling staan van Manchester United.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner