13.01.2016 20:19

Liverpool ziet tweetal terugkeren voor kraker

Trainer Jürgen Klopp kan in de Premier League-kraker tussen Liverpool en Arsenal beschikken over een aantal spelers die weer fit zijn. Mamadou Sakho en Jordan Henderson zijn teruggekeerd van blessures en staan woensdagavond aan de aftrap op Anfield.

Klopp heeft daarnaast basisplaats ingeruimd voor Jordon Ibe, die in het League Cup-duel met Stoke City van vorige week de enige treffer van de wedstrijd maakte. Christian Benteke begint weer op de bank. De Belg krijgt gezelschap van een nieuw gezicht: Steven Caulker. Hij wordt de rest van het seizoen gehuurd van Queen Park Rangers.

Bij Arsenal zien we veel gezichten die in het laatste competitieduel met Newcastle United (1-0 winst) ook startten. Er is slechts één wijziging: Alex Oxlade-Chamberlain begint op de bank en de opgeleefde Joel Campbell krijgt een basisplaats.

Het belooft een interessante wedstrijd te worden op Anfield, want zowel Arsenal als Liverpool schiet weinig op met een gelijkspel. The Gunners staan aan kop in de Premier League en moeten in de titelrace zo min mogelijk punten laten liggen. Liverpool staat achtste en zal in de tweede seizoenshelft behoorlijk want punten moeten pakken om bij de eerste vier te eindigen.

De wedstrijd is vanaf 21:00 LIVE te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner