21.01.2016 21:31

'Ook Liverpool gaat voor spits Alex Teixeira'

De volgende grote club die aan Alex Teixeira wordt gelinkt, is Liverpool. Na Juventus, Chelsea en Paris Saint-Germain heeft ook de formatie van Jürgen Klopp geïnformeerd naar de Braziliaanse goaltjesdief van Shakhtar Donetsk.

Dit is althans de lezing van Sky Sports, dat bronnen heeft rondom de club. Volgens het medium is een delegatie onder leiding van directeur Ian Ayre naar Florida afgereisd om te praten met de topclub uit Oekraïne. Shakhtar Donetsk verblijft momenteel in Amerika om de winterstop door te komen.

De ploeg gaat pas midden februari weer verder met het seizoen, maar staat dan wel meteen in de zestiende finales van de Europa League tegenover Schalke 04. Shakhtar Donetsk kan Alex Teixeira daarbij meer dan goed gebruiken, aangezien de Braziliaan dit seizoen al op maar liefst 26 doelpunten staat, waarvan drie in de Champions League en 22 in de Premyer Liga.

De spits staat nog twee jaar onder contract bij de formatie uit Oekraïne, waardoor Shakhtar Donetsk de hoofdprijs kan vragen voor Alex Teixeira.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner