28.02.2016 14:23

Van Gaal met De Gea en Rojo tegen Arsenal

Goed nieuws voor Manchester United-trainer Louis van Gaal: de hoofdtrainer kan weer beschikken over David De Gea en Marcos Rojo. Bij Arsenal moeten Per Mertesacker en Olivier Giroud het doen met een reserve rol.

Bij Manchester United start Marcus Rashford, de achttienjarige aanvaller die in zijn debuutwedstrijd afgelopen donderdag tegen Midjyllandt tweemaal trefzeker was, opnieuw in de punt van de aanval. De Gea keert terug onder de lat, na een blessure. Ook Rojo keert terug in de basis. De verdediger was er een poosje uit met een blessure, maar kan zondagmiddag tegen Arsenal vanaf het begin meedoen.

Arsène Wenger heeft zijn opstelling op drie plekken gewijzigd. Aanvoerder Mertesacker is naar de bank verwezen en hetzelfde geldt voor aanvaller Giroud. Beide spelers stonden afgelopen week nog in de basis tegen Barcelona, net als Alex Oxlade-Chamberlain overigens, maar die is vanwege een knieblessure er ook niet bij. Het drietal wordt vervangen door Gabriel Paulista, Theo Walcott en Danny Welbeck.

Volg het duel tussen Manchester United en Arsenal hier live

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner