12.03.2016 10:16

Van Gaal is overtuigd: "Mijn aanpak werkt"

Ondanks de zware nederlaag in de Europa League, Manchester United verloor met 2-0 van Liverpool, heeft Louis van Gaal vertrouwen in zijn team en aanpak. De Nederlander beseft wel dat er zilverwerk nodig is voor een succesvol seizoen.

"We zijn nog actief in drie verschillende competities en dat kunnen momenteel maar weinig andere teams en coaches zeggen. We hebben nog steeds kans een prijs te winnen", kijkt de Nederlandse eindverantwoordelijke in Manchester op een persconferentie naar zijn ploeg. Manchester United maakt nog een hele kleine kans op de titel en is daarnaast nog actief in de Europa League en de FA Cup.

Van Gaal beseft dat hij zich niet hoeft te richten op de Premier League, maar is toch tevreden over hoe het loopt. "Ik denk dat mijn aanpak werkt, hoewel de omstandigheden lastig zijn en we niet altijd goede resultaten halen. We spelen niet goed genoeg om kampioen te worden, maar het is nog steeds mogelijk om de Europa League of FA Cup te winnen."

"We hebben nog veel om voor te vechten. Als we worden uitgeschakeld in één van de toernooien wordt het een lastige situatie, maar we hebben nog kans om iets te winnen en daar moeten we voor vechten."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner