14.05.2016 09:44

Terry stopt toch: "Verlenging is in andere rol"

John Terry lijkt toch niet verder te gaan als speler van Chelsea. De club uit Londen meldde via Twitter dat de veteraan contractverlenging was aangeboden, maar Terry zelf meldt dat dit gaat om een andere rol.

Op zijn persoonlijke Instagram schept de verdediger, die bijna twintig jaar in de hoofdmacht van de Premier League-club speelde, wat duidelijkheid. "De contractverlenging die de club mij heeft aangeboden, is in een andere rol. Ik hoop dat iedereen het begrijpt dat ik de tijd wil nemen om mijn beslissing zorgvuldig te maken."

Op Twitter werd het bericht als volgt geformuleerd: "Het is op de persconferentie bekendgemaakt dat John Terry een contractverlenging van één jaar is aangeboden. John neemt dat aanbod in beraad." Het lijkt dus uit te draaien op een teleurstelling voor de fans, die Terry graag langer bij de club zien blijven. Vorig jaar werd al bekend dat Chelsea waarschijnlijk niet verder zou gaan met Terry.

De mandekker heeft niet het gevoel dat hij klaar is als voetballer, maar hij heeft toegegeven dat hij als Chelsea-man niet bij een andere club in de Premier League aan de slag kan. Naar verluidt lonken de Verenigde Staten, China of Qatar al voor de 35-jarige verdediger. Terry speelde onlangs zijn zevenhonderdste wedstrijd in dienst van Chelsea.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner