15.01.2017 20:59

Klopp na remise: "Wij waren de betere ploeg"

Liverpool zag op bezoek bij Manchester United de voorsprong vijf minuten voor tijd uit handen glippen: 1-1. In de hectische slotfase kon het vervolgens alle kanten op, maar Liverpool-manager Jürgen Klopp vond dat zijn ploeg het meeste recht had op de overwinning.

Op Old Trafford legden beide ploegen een spektakelstuk op de mat. Klopp zag ook een mooie wedstrijd in een uitverkocht stadion. "Het was geweldig, ik genoot van de wedstrijd. Veel mensen dachten voor de wedstrijd dat Manchester United over Liverpool zou heenlopen, maar ik denk dat iedere supporter van Liverpool tevreden kan zijn over ons optreden."

Zlatan Ibrahimović kopte vijf minuten voor tijd de gelijkmaker binnen, waardoor beide punten genoegen moesten nemen met een punt. José Mourinho vond dat zijn ploeg recht had op meer, maar de zienswijze van Klopp is daar het tegenovergestelde van. "Wij waren de betere ploeg, speelden beter voetbal en hadden het beste plan", aldus de manager tegenover het clubkanaal van Liverpool.