30.01.2017 10:09

Coutinho verlengde door vertrouwen in Klopp

Liverpool kent sportief zware tijden, maar meevaller was de contractverlenging van Philippe Coutinho tot 2022. De Braziliaanse middenvelder heeft veel vertrouwen in manager Jürgen Klopp.

"Het is een hele slechte week, maar we kijken verder dan dat." Liverpool werd in korte tijd uitgeschakeld in de FA Cup, de League Cup en zag de achterstand op koploper Chelsea oplopen naar tien punten. "We geloven dat we titels kunnen winnen onder deze manager en hebben daar vertrouwen in. Ik heb bijgetekend, omdat deze manager een winnaar is."

De slechte weken van Liverpool kunnen enigszins hersteld worden door de kraker van dinsdagavond tegen Chelsea te winnen. Op Anfield ontvangt Liverpool de koploper en om nog aanspraak te maken op de titel, moet er gewonnen worden. "We krijgen de kans om meteen terug te slaan. We hebben een paar dagen om ons voor te bereiden en we moeten er weer voor gaan", aldus Coutinho tegenover Sky Sports.

Dinsdagavond trappen Liverpool en Chelsea om 21.00 uur af op Anfield en deze kraker is uiteraard LIVE te volgen via Voetbal.com.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner