19.01.2016 10:16

'Ook Chelsea denkt aan talentvolle Berahino'

Saido Berahino (l.) moet snel handelen met Victor Wanyama (r.) in zijn rug tijdens het competitieduel Southampton - West Bromwich Albion. (16-01-2016)
Saido Berahino (l.) moet snel handelen met Victor Wanyama (r.) in zijn rug tijdens het competitieduel Southampton - West Bromwich Albion. (16-01-2016)

De rij met geïnteresseerde clubs voor Saido Berahino wordt steeds langer. De spits van West Bromwich Albion, die zijn zinnen heeft gezet op een vertrek, kan tijdens de huidige transferperiode ook vertrekken naar Chelsea.

Dat meldt althans de London Evening Standard. Mocht Chelsea Berahino weten aan te trekken, dan troeft Chelsea rivaal Tottenham Hotspur af. Laatstgenoemde club was afgelopen zomer al in de race voor Berahino, maar West Bromwich Albion was destijds niet van plan om mee te werken aan een transfer. De spits, die volgens eerdere berichten zijn zinnen heeft gezet op een vertrek naar Tottenham Hotspur, was daar niet al te blij mee.

Berahino was afgelopen zomer kritisch op de clubleiding van West Bromwich Albion en komt sindsdien steeds minder aan spelen toe. De in Burundi geboren Engelsman scoorde vorig seizoen veertien competitietreffers namens West Bromwich Albion. Dit seizoen staat de teller op drie doelpunten. Chelsea zou in Berahino de ideale stand-in van de blessuregevoelige Diego Costa zien. Radamel Falcao staat ook nog altijd onder contract bij Chelsea, maar de Colombiaan weet niet te overtuigen bij The Blues.

Manchester United zou overigens ook belangstelling hebben voor Berahino.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner