19.10.2016 21:11

El Ahmadi: "Duels met Zorya zijn cruciaal"

Karim El Ahmadi beseft dat Feyenoord donderdagavond uitstekende zaken kan doen in de Europa League. Waar Feyenoords grootste concurrenten Fenerbahçe en Manchester United het tegen elkaar opnemen, treffen de Rotterdammers de op papier minst sterke tegenstander van Groep A: Zorya Lugansk. El Ahmadi weet echter dat de Oekraïnse club geen zwakke tegenstander is.

"Zorya beschikt over een fysiek sterke ploeg met karakter. Ze beheersen het spelen op de counter en zullen wachten op een fout van ons", vertelt El Ahmadi woensdag op de persconferentie van Feyenoord. Twee jaar geleden wonnen de Rotterdammers met 4-3 in De Kuip van Zorya Lugansk, waarmee Feyenoord zich plaatste voor de Europa League. "We treffen morgen een heel ander en sterker Zorya dan destijds. Ze hebben niet voor niets gelijkgespeeld tegen Fenerbahçe. Het is aan ons om ons te wapenen tegen hun sterktes."

Feyenoord staat na twee wedstrijden op drie punten. Nadat Manchester United met 1-0 werd verslagen, gingen de Rotterdammers in Turkije bij Fenerbahçe met 1-0 onderuit. "Ondanks de nederlaag in Turkije staan we er nog steeds goed voor in de. De komende twee wedstrijden tegen Zorya zijn cruciaal. Als we die winnen, maken we een goede kans om door te gaan en Europees te overwinteren."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner