18.02.2014 14:36

Seedorf kreeg advies van Ancelotti

AC Milan-trainer Clarence Seedorf heeft advies gekregen van Carlo Ancelotti. De Italiaanse hoofdcoach speelde onlangs met Real Madrid een tweeluik tegen Atlético Madrid, de tegenstander van Milan in de Champions League.

De ploeg van Ancelotti zette Atlético in de Copa del Rey over twee duels met 5-0 aan de kant. Woensdag staat het team van Diego Simeone tegenover Milan in de achtste finales van de Champions League. In zijn actieve loopbaan als speler, speelde Seedorf onder Ancelotti in het shirt van Milan. De ervaren trainer heeft Seedorf nu advies gegeven over hoe hij Atlético het beste kan bestrijden. “Hij is een collega en een vriend”, zegt Ancelotti over Seedorf.

“Het was onvermijdelijk dat hij contact met me zou zoeken voor informatie”, vervolgt Ancelotti in gesprek met Corriere dello Sport. “Hij weet hoe hij hier mee om moet gaan. Hij zit volledig in zijn rol als trainer en heeft zelf uitstekende ideeën.  Milan moet oppassen bij counters en standaardsituaties.” Real Madrid moet in de Primera División de strijd aangaan met FC Barcelona en Atlético Madrid om het kampioenschap, daarnaast spelen de Madrilenen volgende week in de Champions League tegen Schalke 04.

Voetbal.com

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner