20.02.2014 10:56

Klasbak Courtois blijft bescheiden

Atlético Madrid won woensdagavond in Milaan met 1-0 van AC Milan. De Spanjaarden mogen Thibaut Courtois echter bedanken dat hij zijn doel schoon wist te houden. De Belgische doelman blijft echter bescheiden over zijn eigen inbreng.

"Ik deed gewoon mijn werk toen ik de kopbal van Poli tegenhield. Het is mijn werk om dat te doen en met die redding was ik inderdaad belangrijk. Ik verbeter jaar na jaar en probeer dat te blijven doen", reageerde Courtois koel over zijn fantastische reflex op de inzet van Poli. "Het was een moeilijke wedstrijd", vervolgde hij na de winst van Atlético Madrid op AC Milan.

De Belgische sluitpost liet ook even zijn licht schijnen over de terugwedstrijd in Madrid. "We zien wel wat er nu nog gebeurt. Het valt af te wachten wat er zich in Vicente Calderón allemaal afspeelt. Met de intensiteit van vanavond moet dat zeker en vast lukken." De 21-jarige doelman kreeg veel complimenten. "Courtois is één van de beste doelmannen ter wereld en hij weet het. Met een keeper als hem voelen we ons veiliger", strooide Diego Costa met lovende woorden. Maar ook Andrea Poli erkende de klasse van de goalie. "Thibaut Courtois was geweldig", vertelde de jonge Italiaan.

Voetbal.com

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner