26.02.2014 11:01

Domínguez: "Historische avond voor de club"

Manchester United-aanvaller Wayne Rooney (l) vliegt richting de bal in het Champions League-duel met Olympiakos Piraeus. Giannis Maniatis (r) kijkt toe. (25-2-2014)
Manchester United-aanvaller Wayne Rooney (l) vliegt richting de bal in het Champions League-duel met Olympiakos Piraeus. Giannis Maniatis (r) kijkt toe. (25-2-2014)

Dinsdagavond verraste Olympiakos vriend en vijand door Manchester United met 2-0 te verslaan. Doelpuntenmaker Alejandro Domínguez sprak over een historische avond. "We hebben een grote stap gezet richting de kwartfinale, maar er is nog niets beslist."

De Argentijnse doelpuntenmaker kon zijn geluk niet op. "Ik vind het een historische avond voor de club, daar zijn we ontzettend blij mee. We hebben nog een wedstrijd te gaan, maar hier moeten we van genieten", vertelde hij op de website van de UEFA.

De 32-jarige middenvelder is erg trots op zijn team. "Ik ben tevreden met het harde werken van het team en de overwinning die we behaald hebben. Manchester United is namelijk geen makkelijke tegenstander, ze zijn bekend in de Champions League. Maar wij hebben onze wapens op het veld en hebben alles gegeven."

Met de return op 19 maart staat Olympiakos nog voor een lastige opgave. De Grieken verloren namelijk al hun elf ontmoetingen op Engelse bodem. "We zijn klaar om geschiedenis te schrijven. We hebben het geloof om deze statistieken te veranderen en nog zo'n wedstrijd te spelen om ons te kwalificeren voor de kwartfinales", besloot Domínguez strijdvaardig. De Argentijn speelde in het verleden onder meer voor Valencia, Rubin Kazan en River Plate.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner