27.02.2014 09:27

Ronaldo schiet frustratie van zich af

Cristiano Ronaldo moest drie competitieduels missen wegens een schorsing, maar tegen Schalke 04 mocht de Portugees weer aan de aftrap verschijnen. De supervedette van Real Madrid bekroonde zijn rentree met twee doelpunten, wat heb zichtbaar vreugde opleverde.

De Madrilenen wisten in het verleden slechts één keer eerder op Duitse bodem te winnen, maar van die statistiek trok Real Madrid zich woensdagavond niets aan. Real Madrid won met 6-1. Ronaldo scoorde twee keer, net als zijn collega's in de Madrileense aanval Gareth Bale en Karim Benzema. Dankzij deze ruime overwinning zijn de Spanjaarden zo goed als zeker van een plek in de kwartfinale.

"We hebben het alle drie goed gedaan", zei Ronaldo na afloop van het duel. "Over het algemeen heeft het hele team goed gespeeld. Van Iker Casillas tot de verdedigers en de middenvelders, iedereen heeft zijn werk goed gedaan. We hebben dit seizoen al veel goede wedstrijden gespeeld, dit was er nog eentje. Schalke was niet op zijn beste niveau. We zijn blij dat we dicht bij de volgende ronde zijn."

Helemaal tevreden was Ronaldo niet. De Portugees was van mening dat hij meer doelpunten had moeten maken. "Ik heb twee keer gescoord, maar hun doelman deed het goed. Ik geloof in mijn potentieel, mijn teamgenoten hielpen me en in de tweede helft was ik in staat om twee keer te scoren. Wat gebeurd is, is gebeurd. Ik was gefrustreerd omdat ik die schorsing van drie duels niet verdiende, maar ik ben nu weer blij."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner