10.03.2014 15:47

Müller: "We zijn het niet vergeten"

Bayern München zal de afgelopen dagen hebben teruggedacht aan vorig seizoen. Toen namen de Duitsers het ook op tegen Arsenal in de Champions League. Ondanks het feit dat de heenwedstrijd werd gewonnen, won Arsenal de return. Bayern is gewaarschuwd.

Vorig seizoen won Bayern in de Champions League bij Arsenal met 3-1, maar ging het thuis met 2-0 onderuit. De Duitsers ontsnapten daarmee maar net aan uitschakeling. "Dat zijn we echt niet vergeten”, aldus aanvaller Thomas Müller die dinsdagavond met Bayern München in eigen huis nu een 2-0 voorsprong op Arsenal moet verdedigen. "Theoretisch zou ons dat nu opnieuw kunnen overkomen. Maar eerlijk gezegd ga ik daar niet van uit.”

Hoewel Bayern vorig seizoen ongeveer alle hoofdprijzen won is het elftal volgens Müller nu beter. "Er zit een soort van vastbeslotenheid in het team. Het karakter van ons is zo goed dat we nooit een tegenstander onderschatten of onszelf overschatten. Dat geeft een bepaalde zekerheid”, aldus Müller tijdens de persconferentie.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner