18.03.2014 11:53

Hazard geniet onder Mourinho

Eden Hazard neemt het dinsdagavond met Chelsea op tegen Galatasary. De heenwedstrijd in Istanboel eindigde in een 1-1 gelijkspel, waardoor Chelsea hard zal moeten werken om de kwartfinale te bereiken.

Hazard blikt op de website van de UEFA vooruit op die wedstrijd en hij heeft het verder over zijn samenwerking met coach José Mourinho. "De Champions League is, samen met het WK, de hoogst aangeschreven competitie ter wereld. Alle spelers halen een hoog niveau en de wedstrijden worden over de hele wereld bekeken", aldus de aanvallende middenvelder van The Blues.

"Als een trainer als José Mourinho je de beste jonge speler ter wereld noemt, dan doet dat deugd. Het betekent dat ik goed bezig ben en dat Mourinho mijn werk apprecieert", zegt Hazard. "Het is niet alleen dankzij Mourinho dat ik beter speel, maar het is wel zo dat hij zijn spelers enorm veel vertrouwen geeft", vervolgt Hazard zijn verhaal. "Hij probeert ons te prikkelen met korte statements en dat werkt. Ik probeer hem iets terug te geven op het veld en voorlopig lukt dat aardig. Hopelijk blijft het ook duren", besluit Hazard.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner