19.03.2014 09:23

Ronaldo gaat voor treble

Het gaat goed met Cristiano Ronaldo en Real Madrid. De Madrilenen staan bovenaan in de Primera División, staan in de finale van de Copa del Rey en dinsdagavond werd de kwartfinale van de Champions League bereikt.

"Als team presteren we goed op dit moment", zegt Ronaldo op de website van de UEFA. "Hoewel we alles stap voor stap moeten bekijken, willen we proberen om drie prijzen te pakken. Dat is ons doel." Ronaldo is ambitieus, maar weet dat het niet makkelijk zal worden. "We weten dat het moeilijk gaat worden, maar als Real Madrid zijnde mogen we de lat best hoog leggen. Met die instelling is alles mogelijk. We moeten op deze manier doorgaan."

Real Madrid speelde dinsdagavond niet in de sterkste opstelling, maar Ronaldo verscheen wel aan de aftrap. "Ik wil altijd spelen", vertelt Ronaldo, die er ook voor had kunnen kiezen om in de aanloop naar de Clásico wat rust te pakken. "Ik voel me goed en de trainer, die de beslissingen maakt, vond dat het goed voor me was om te spelen. Het heeft goed uitgepakt: ik maakte twee goals en hielp het team onze serie voort te zetten. Laten we zien wat er de komende wedstrijden gebeurt."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner