20.03.2014 12:25

Misidjan: "Valencia niet veel beter dan Lazio"

Donderdagavond moet Ludogorets een 3-0 achterstand zien goed te maken tegen Valencia. De ploeg van de Nederlander Virgil Misidjan versloegen eerder al PSV en Lazio Roma. Het lijkt een onmogelijke opgave voor Ludogorets, maar Misidjan heeft geloof in een goede afloop.

Vorige week verloor Ludogorets in eigen huis met 3-0 van Valencia. "Maar dat is geen reden het nu al op te geven, ook omdat we in die wedstrijd helemaal niet veel minder waren dan Valencia. Het belangrijkste verschil was dat zij hun kansen afmaakten en wij niet", aldus Misidjan tegenover Voetbal International.

Misidjan heeft veel vertrouwen overgehouden aan de eerdere wedstrijden in de Europa League. In een groep met onder meer PSV eindigden de Bulgaren ongeslagen bovenaan en in de zestiende finale werd Lazio (1-0 en 3-3) op sensationele wijze verslagen. "Valencia is een goede ploeg, maar niet heel veel beter dan Lazio. Dus als we in Valencia een snelle goal maken, kunnen we het nog spannend maken", vervolgt Misidjan.

De 3-0 nederlaag van vorige week geeft Misidjan nog steeds een bittere nasmaak. "Want het was echt onnodig. We misten bij een 1-0 stand een strafschop en hebben geen vuist kunnen maken tegen tien spelers. Zij speelden vanaf de 24ste minuut met een man minder. We moeten in Valencia in elk geval beter voor de dag komen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner