01.04.2014 22:42

Prima uitgangspositie voor Atlético Madrid

FC Barcelona en Atlético Madrid hebben elkaar in het eerste duel in de kwartfinale van de Champions League in evenwicht gehouden. Na negentig spannende minuten, met alleen ver in de tweede helft ook goed voetbal, stond er 1-1 op het scorebord van Camp Nou. De Madrilenen waren daar het meest tevreden mee. De Braziliaan Diego zorgde na rust voor 0-1, zijn landgenoot Neymar maakte gelijk.

Er werd een mooie wedstrijd verwacht en de spanning was ook zeker aanwezig in Spanje. Het waren echte beide doelpunten die de show stalen. Diego zette zijn ploeg op een 0-1 voorsprong in de 56e minuut. De spelmaker nam de bal buiten de zestien mee en schoot met rechts kiezelhard in de rechterbovenhoek.

Het doelpunt van Neymar was mooi, maar de pass die eraan vooraf ging was zowaar nog mooier. Iniesta kreeg de bal op het middenveld en stak de bal met de juiste snelheid tussen vier verdedigers van de uitploeg door. Neymar nam aan in de zestien en liftte de bal over Thibaut Courtois heen.