10.04.2014 10:00

Robben: "We oogden langzaam"

Arjen Robben plaatste zich woensdagavond voor de halve finales van de Champions League. Erg tevreden was de Nederlander na afloop van Bayern München - Manchester United niet.

"Voor rust speelden we prima, maar in het tweede helft was het niet best. We hadden een wake-up call nodig en dat mag eigenlijk niet gebeuren", zegt Robben tegenover Voetbal International. "Doordat zij op voorsprong kwamen werd het ineens lastig voor ons. Gelukkig maakten we vrijwel direct de gelijkmaker, want we waren de eerste helft echt rampzalig begonnen. We oogden langzaam en waren er met onze kop niet bij. Dat is in de Champions League echt ontoelaatbaar."

Vorig seizoen won Bayern de Champions League door Borussia Dortmund in de finale met 2-1 te verslaan. Ook dit seizoen is de finale van de Champions League het doel. "De finale is ons doel. We zijn daar nog maar een tegenstander van verwijderd, dus die moeten we verslaan." Overigens won geen enkel team, sinds de invoering van de Champions League, de 'cup met de grote oren' twee keer op een rij.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner