06.08.2014 16:48

Paauwe ziet mogelijkheden voor Feyenoord

Terence Kongolo (l.) vecht met Atiba Hutchinson (r.) om de bal tijdens Feyenoord - Beşiktaş. (30-7-2014)
Terence Kongolo (l.) vecht met Atiba Hutchinson (r.) om de bal tijdens Feyenoord - Beşiktaş. (30-7-2014)

Feyenoord verloor afgelopen woensdag de heenwedstrijd in de derde voorronde van de Champions League met 2-1 van Beşiktaş. Oud-Feyenoorder Patrick Paauwe denkt dat er in Turkije nog wel wat te halen valt.

"Maar dat Beşiktaş is nou ook geen wonderploeg. Waarom zou je dit keer niet in Turkije kunnen winnen? Natuurlijk, het zal geen gemakkelijke opgave worden. De ploeg heeft zo'n hectische voorbereiding gehad. Dat zou geen enkel team ideaal hebben gevonden", aldus Paauwe tegenover Voetbal International.

Een voorspelling durft Paauwe niet te geven. "Het zal een lastige kluif worden, maar ik hoop dat het lukt", vervolgt de voormalig verdediger zijn verhaal. "Het is dat ik in Eindhoven woon en er als voetballer ben begonnen, maar mijn hart ligt na al die jaren toch nog bij Feyenoord. Dat zal iedereen ook wel begrijpen."

"Als Jean-Paul Boëtius woensdag iets meer in vorm is dan vorige week, kan hij die rechtsback keer op keer in de luren leggen. Dan kun je het de tegenstander erg moeilijk maken. Want waarom zou je dit keer in Turkije niet met bijvoorbeeld 2-1 kunnen winnen?"

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner