10.08.2014 10:01

Nasri niet meer beschikbaar voor Frankrijk

Samir Nasri heeft besloten om niet meer voor Frankrijk uit te komen. De speler van Manchester City heeft dit besluit genomen na enkele conflicten rondom het Wereldkampioenschap in Brazilië.

De Fransman werd niet opgenomen in de selectie van Les Bleus, waarna de vriendin van de voetballer op Twitter los ging op bondscoach Didier Deschamps. De oefenmeester klaagde de vriendin van Nasri zelfs aan, maar het conflict werd snel in de doofpot gestopt.

"Laten we eerlijk zijn: zolang Didier Deschamps bondscoach is, denk ik niet dat ik nog kans maak op het Franse elftal. Ik ben in 2016 pas 29 jaar als het EK in Frankrijk wordt gehouden, maar het Franse elftal maakt me gewoon ongelukkig. Steeds als ik erbij zit, komen er meer problemen. Ik krijg beschuldigingen naar mijn hoofd geslingerd en mijn familie overkomt hetzelfde", legt Nasri zijn keuze uit aan The Guardian. 

"Ik wil dat niet meer, dus is het beter ermee te stoppen en me te richten op mijn clubloopbaan. Dit is niet slechts een verschil van mening met de bondscoach, hij heeft het beste gedaan voor zijn team. Ik begrijp zijn keuzes, het ligt niet aan hem, ik heb ook geen problemen met hem. Het is gewoon… alles. De pers zegt dingen over me, de internationals doen dat ook. Hoe kan ik met spelers in een team zitten die niet eens eerlijk tegen me kunnen zijn? Ik wil er niet meer bij horen, ik word er niet gelukkig van."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner