11.08.2014 22:28

Rodriguez en Kroos debuteren tegen Sevilla

James Rodriquez maakt dinsdag zijn debuut voor Real Madrid in de wedstrijd om de Spaanse supercup tegen Sevilla in Cardiff. Trainer Carlo Ancelotti besloot niet alleen de Colombiaanse sterspeler, voor naar verluidt tachtig miljoen euro overgenomen van AS Monaco, een basisplaats te geven maar ook zijn andere grote aanwinst Toni Kroos.

"De selectie is er absoluut op vooruit gegaan met James Rodriguez en ook Kroos is al prima in vorm. Ik denk dat ze beiden spelen", zei Ancelotti maandag. Ook Cristiano Ronaldo is weer fit en staat in principe aan de aftrap, evenals Welshman Gareth Bale, die even terug is in zijn geboorteplaats.

Iker Casillas staat ondanks zijn geknoei op het WK tegen Oranje in het doel omdat hij ook keepte in het belangrijkste Europese bekertoernooi. Dat won Real afgelopen seizoen voor de tiende keer. In de Spaanse competitie kreeg Diego Lopez de voorkeur. De situatie is nog gecompliceerder geworden voor Casillas nu de club ook de Costa Ricaanse international Keylor Navas heeft vastgelegd.

ANP

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner