29.08.2014 09:08

Dolblije Manu: "Het is mij nu overkomen"

Elvis Manu kon donderdagavond in De Kuip zijn geluk niet op. De behendige aanvaller schoot Feyenoord tegen FC Zorja Loehansk als late invaller naar de groepsfase van de Europa League (4-3).

"Hier droom je als kleine jongen van", sprak hij glunderend tegenover RTV Rijnmond. "Dat je in een belangrijke wedstrijd in de extra tijd de winnende treffer maakt in De Kuip. Het is mij nu overkomen. Het bezorgde mij een fantastisch gevoel", aldus een zeer blije Manu.

Manu, die vorig seizoen werd verhuurd aan SC Cambuur, dacht niet na toen hij de bal in het Oekraïense strafschopgebied in bezit kreeg. Hij speelde zich handig vrij tussen drie verdedigers en schoot trefzeker in. "Ik moest gewoon iets proberen. Ik kreeg de bal wat gelukkig mee waarna ik uithaalde. Ik zag de bal er zomaar invliegen", aldus Manu, die het wel terecht vond dat Feyenoord doorging.

"Voor de ploeg is het een verdiende beloning. Want wij zijn erin blijven geloven, ondanks dat we van 3-0 op 3-3 kwamen. Voor de club is het ook geweldig. Het is de laatste jaren vaak net-niet geweest voor Feyenoord. Nu is het op het Europese podium wel gelukt. Mooi dat ik daarin een rol heb kunnen vervullen", besluit de aanvaller.

ANP

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner