08.09.2014 10:47

Maxwell denkt graag terug aan Ajax

Salvatore Sirigu kan alleen toekijken hoe de vrije trap van Oscar uiteenspat op de lat tijdens Chelsea - Paris Saint-Germain. (8-4-2014)
Salvatore Sirigu kan alleen toekijken hoe de vrije trap van Oscar uiteenspat op de lat tijdens Chelsea - Paris Saint-Germain. (8-4-2014)

Ajax komt komend seizoen een aantal oude bekenden tegen in de Champions League. Zo treft Ajax Paris Saint-Germain waar Maxwell en Zlatan Ibrahimović onder contract staan.

"Het is geweldig voor mij om terug te keren op plekken waar ik zulke mooie momenten heb beleefd", citeert Ajax Showtime de Braziliaan op de clubwebsite van de Fransen. "De loting was speciaal voor mij, maar het belangrijkste is om deze poule door te komen met het team. We moeten het van wedstrijd tot wedstrijd gaan bekijken, het is enorm belangrijk voor Paris Saint-Germain dat we doorgaan. Het wordt lastig, we zullen onze ambities moeten tonen op het veld."

"Ajax en Amsterdam hebben nog een speciaal plekje in mijn hart. Mijn leven veranderde daar volledig. Ik heb zoveel geleerd op het veld, vooral tactisch, maar ik ben daar ook opgegroeid en ik heb verantwoordelijkheid gekregen, op en buiten het veld. Toen ik in Amsterdam aankwam, was ik op mezelf aangewezen, ik moest snel opgroeien. Zlatan Ibrahimović en ik hebben het vaak over de goede herinneringen uit die tijd."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner