11.09.2014 13:00

Spelersvrouw van de Maand: Winonah de Jong

Winonah de Jong - vrouw van Nigel - is spelersvrouw van de maand september. (11-9-2014)
Winonah de Jong - vrouw van Nigel - is spelersvrouw van de maand september. (11-9-2014)

Na de onthutsend zwakke optredens tegen Italië (2-0) en het EK-kwalificatieduel met Tsjechië (2-1) zit het Nederlands elftal even in zak en as. Gelukkig kunnen de heren voetballers altijd terugvallen op hun bloedmooie vrouwen. Dat doen wij ook. Daarom is Winonah de Jong - vrouw van Nigel - spelersvrouw van de maand bij Voetbal.com. Hopelijk geeft zij ons dat stukje licht in de donkere dagen van het interlandvoetbal.

Ook ijzervreter Nigel de Jong kon woensdag het tij niet keren in Praag. Zijn werkgever AC Milan hoeft echter niet te vrezen dat de middenvelder gedesillusioneerd terugkeert in de modestad, want De Jong kan uithuilen bij zijn prachtige vrouw Winonah. Nee, Milan hoeft nergens over in te zitten. De Jong komt vol energie terug voor het competitieduel van zondag met Parma FC.

Winonah, die van haarzelf Leefland heet, is al een tijdje de steun en toeverlaat van Nigel. De twee trouwden in 2011 in het geheim, maar verwelkomden in 2007 al hun eerste kindje Isaura. Zij kreeg twee jaar later een broertje, Kyan. Omdat een baan als voetballer bij AC Milan nogal wat van je vraagt, is Winonah het meeste in de weer met hun kinderen. 

Duizenden volgers

Dat weerhoudt de spelersvrouw er niet van om zelf ook de spotlights op te zoeken. Een zoekopdracht op Google vertelt ons dat Winonah een interessante verschijning is voor Nederlandse media. Ook niet heel gek, want ze is een enorm mode- en stijlicoon. Niet voor niets heeft ze meer dan 87 duizend volgers op Instagram.

Nou kunnen wij ons heel goed voorstellen dat haar Instagram-account duizenden volgers heeft. Dagelijks is Winonah actief op Instagram en post ze foto's waarom wij denken dat Nigel zondag tegen Parma weer helemaal de oude is. Winonah in de meest hype kleding, Winonah aan het strand of een selfie met manlief, ze heeft erg haar best gedaan om Voetbalvrouw van de Maand te worden bij Voetbal.com. En na het zien van haar kiekjes konden wij daar niet meer onderuit. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner