16.09.2014 11:00

Lovren wil goed starten in Champions League

Dejan Lovren beantwoordt de vragen van de journalisten over de Champions League-wedstrijd tussen Liverpool en Ludogorets. (15-09-2014)
Dejan Lovren beantwoordt de vragen van de journalisten over de Champions League-wedstrijd tussen Liverpool en Ludogorets. (15-09-2014)

Liverpool speelt dinsdagavond voor het eerst sinds vijf jaar weer een wedstrijd in de Champions League. Op Anfield neemt de Engelse club het op tegen Ludogorets Razgrad en Dejan Lovren kan niet wachten tot de Champions League-hymne weer klinkt.

"Het is voor iedereen fijn om na vijf jaar terug te zijn in de Champions League. Maar nu willen we succes boeken. Ik zeg niet dat we een makkelijke groep hebben, maar ik ben ervan overtuigd dat we doorgaan naar de volgende ronde", zegt de vastberaden Lovren. "Het belangrijkste is om de eerste wedstrijd te winnen  - het is veel makkelijker als je met drie punten begint. Ik denk dat het meest belangrijke is om de groepsfase te overleven, dan zien we daarna wel wat er gebeurt."

Lovren denkt dat zijn ervaring in de Champions League, die hij heeft opgedaan bij Olympique Lyon, van toepassing kan zijn dit seizoen. "Ik heb ongeveer 20-21 wedstrijden in de Championes League gespeeld en ik weet wat er kan gebeuren. Het is anders dan de Premier League. De afgelopen twee en een halve seizoenen heb ik geen Champions League gespeeld, maar ik ben er klaar voor en ik kan niet wachten om te beginnen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner