17.09.2014 22:57

Boateng redt Bayern in voorlaatste minuut

Bayern München heeft zich dit seizoen ten doel gesteld de cup met de grote oren te heroveren. De start was goed. De Duitsers slaagden er woensdagavond in het openingsduel van de Champions League echter pas heel laat in Manchester City te bedwingen.

Het duel in de Allianz Arena eindigde ondanks een serie goede kansen, zeker voor rust, in 1-0. Jérôme Boateng scoorde in de voorlaatste minuut. Arjen Robben deed alleen het laatste kwartier mee.

AS Roma begon de jacht op Europees succes met een eclatante zege op CSKA Moskou (5-1). De Italianen zijn daarmee koploper in groep E. Juan Iturbe, Gervinho (twee keer), Maicon, Sergey Ignashevich (eigen doelpunt) scoorden voor de Romeinen. Oud-VVV'er Ahmed Musa scoorde in de slotfase nog tegen.