18.09.2014 10:02

Huntelaar: ''We hebben ons teruggevochten''

Schalke 04 haalde woensdag in de Champions League een knap punt bij Chelsea (1-1). Door een doelpunt van Klaas-Jan Huntelaar in de tweede helft werden de Engelsen in toom gehouden. ''We waren slimmer en hebben niet opgegeven.''

Chelsea kwam in de eerste helft op voorsprong via Cesc Fabregas. ''We waren niet goed begonnen. In de tweede helft begon het te draaien. Chelsea wachtte op de counter en wilde profiteren van onze fouten'', zegt Huntelaar op de website van de Bundesliga.

Toen het eindsignaal klonk, zorgde dat voor opluchting bij Schalke 04. De ploeg uit Gelsenkirchen heeft een matige start in de Duitse competitie en kon dus wel een succesje gebruiken. ''We wisten dat dit een moeilijke wedstrijd zou worden, ook omdat we spelers missen. Het kostte door de veranderingen even voordat we elkaar konden vinden. Maar we hebben gevochten en niet opgegeven'', zegt Huntelaar.

''Het hele team heeft geworsteld. Ik ben echt trots op de jongens. Iedereen heeft kunnen zien dat er tegen iedere tegenstander iets te halen valt.''