18.09.2014 23:22

Everton ruim langs Wolfsburg

Everton is het hoofdtoernooi van de Europa League uitstekend begonnen. De Engelse ploeg won donderdag thuis in Liverpool met 4-1 van VfL Wolfsburg.

Steven Naismith maakte binnen het kwartier de 1-0, waarna Seamus Coleman in de blessuretijd van de eerste helft de score verdubbelde. Vlak na rust zorgde Leighton Baines uit een strafschop voor 3-0, waarna Kevin Miralles er vlak voor tijd zelfs 4-0 van maakte. In blessuretijd verzachtte Ricardo Rodriguez het leed voor Wolfsburg, door een vrije trap knap binnen te krullen (4-1).

Het andere duel in groep H tussen Lille OSC en FK Krasnodar eindigde onbeslist: 1-1. Ricardo Laborde zette de gasten uit Rusland in de eerste helft op 0-1, maar na uur bepaalde Simon Kjaer de eindstand op 1-1.