30.09.2014 22:52

Manchester City niet langs Roma

Manchester City is er dinsdagavond in de zware groep E van de Champions League, met ook Bayern München, niet in geslaagd afstand te nemen van AS Roma. Het duel, dat onder leiding stond van Björn Kuipers, eindigde in 1-1.

Schalke 04 (groep G) kwam in Gelsenkirchen tegen de Sloveense kampioen Maribor voor rust op achterstand. Klaas Jan Huntelaar maakte na een klein uur gelijk: 1-1. Dat was ook de eindstand, tegenvallend voor de Duitsers.

Bruno Martins Indi hield aan het bezoek aan Oekraïne op de valreep nog een goed gevoel over. FC Porto leek in Lviv met 2-0 van Shakhtar Donetsk te verliezen, maar in de laatste vijf minuten maakte Jackson Martinez alsnog gelijk: 2-2. Alex Teixeira en Luiz Adriano scoorden voor de thuisclub, Yacine Brahimi miste namens de Portugezen een strafschop.