02.10.2014 21:20

Sevilla met tien man naast Rijeka

Titelverdediger Sevilla is donderdag in de Europa League ontsnapt aan een nederlaag. Stéphane M'Bia zorgde op bezoek bij Rijeka in blessuretijd voor de gelijkmaker: 2-2. Sevilla, dat de eerste groepswedstrijd tegen Feyenoord met 2-0 had gewonnen, speelde vanaf de 52e minuut met tien man na rood voor verdediger Timothée Kolodziejczak.

Sevilla stond op dat moment met 1-0 voor, door een doelpunt van Iago Aspas. Andrej Kramaric schoot Rijeka vanaf 11 meter echter langszij en Zoran Kvrzic zette de Kroaten halverwege de tweede helft zelfs op voorsprong. Rijeka leek zodoende op weg naar een stunt, maar M'Bia redde een punt voor Sevilla.

De Spanjaarden gaan aan kop in groep G met 4 punten, gevolgd door Feyenoord en Standard Luik die beide 3 punten hebben.