07.10.2014 11:50

Clyne hoopt basisplaats te veroveren

Engeland neemt het komende week op tegen San Marino en Estland. 'The Three Lions' doen dit hoogstwaarschijnlijk met Nathaniel Clyne als rechtsback. Clyne is afkomstig van Southampton, waar Ronald Koeman trainer is.

Engeland mist Glen Johnsen (Liverpool) en Kyle Walker (Tottenham Hotspur), waardoor Clyne een kans krijgt van bondscoach Roy Hodgson. Clyne wil zijn kans grijpen. "Ik wil tijdens de trainingen laten zien wat ik kan en hopelijk krijg ik dan een basisplaats", vertelt Clyne aan Sky Sports. "Ik wil alles stap voor stap doen, maar ik kom hier niet om alleen maar toe te kijken. Ik wil me bewijzen en hopelijk kan ik een vaste plek als rechtsback veroveren."

"Ik ben niet bezig met wie er geblesseerd zijn en wie niet. Ik focus me op mezelf en als ik het goed doe krijg ik hopelijk een kans. Als ik speel zoals de laatste tijd, dan denk ik dat ik een kans krijg", vervolgt Clyne, die niet alleen maar een koele kikker is. "De oproep kwam als een verrassing. Ik sta te springen om te beginnen bij het nationale elftal. Het zijn spelers van wereldklasse." 

 

 

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner