12.10.2014 10:15

Olsen baalt van gelijkspel tegen Albanië

Denemarken tekende zaterdagavond pas in de slotfase voor de gelijkmaker tegen Albanië (1-1), maar desondanks was bondscoach Morten Olsen niet tevreden met het resultaat in de EK-kwalificatiewedstrijd.

"Het was een zware wedstrijd voor ons, met name in de eerste helft", begint Olsen zijn verhaal op de website van de UEFA. "Albanië deed het goed in de eerste helft en hun verdediging speelde sterk. Gelukkig speelden wij een betere tweede helft en lieten we zien over een sterke bank te beschikken. In het algemeen ben ik niet blij met dit resultaat, maar ik met het accepteren omdat we halverwege de wedstrijd achterstonden en we moeite hadden om de gelijkmaker te maken."

Giovanni de Biasi, de bondscoach van Albanië, baalde dat zijn team de 1-0 voorsprong weggaf. Toch was hij zeer tevreden over het spel van zijn spelers. "Ik denk dat we uitstekend hebben gespeeld, al was het duidelijke dat het beste ervan af was in de slotfase. Na het eerste doelpunt kregen we veel goede kansen om de score te verdubbelen. We konden de wedstrijd winnen. Desalniettemin vind ik dat mijn spelers zich nergens voor moeten schamen, want we speelden tegen een zeer sterke tegenstander."

Lasse Vibe, die in de belangstelling zou staan van AZ, FC Groningen en FC Twente, tekende tien minuten voor tijd voor de 1-1. In de eerste helft had Ermir Lenjani Albanië op 1-0 gezet.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner