15.10.2014 09:47

Stevige kritiek op centraal duo Oranje

Rinus Israël en Ernie Brandts waren maandagavond als rapporteurs voor De Telegraaf aan het werk. Stefan de Vrij en Bruno Martins Indi kregen flink wat kritiek te verduren van het duo.

"Er werd veel te kalm begonnen aan deze wedstrijd", vertelt Israël. "Stefan was na een kwartiertje de veroorzaker van de strafschop. Hij ging ook veel te slap het duel in en liet zich simpel opzij zetten. Je moet gewoon in zo’n situatie een sliding maken op de bal, dan ben je er veel eerder bij. Ook fysiek kwam hij deze keer tekort, hij verloor kopduels en zag er bij de tweede tegentreffer naar mijn mening ook niet goed uit."

"Vooral voor rust speelde Bruno een zeer matige partij", aldus Brandts. "Leverde zo maar ballen in, wat gevaar opleverde. Ook in de één tegen één situaties kwam hij tekort. Je hield je hart vast als hij aan de bal was. Ik weet niet wat er aan de hand is met hem. Hij blaakt bepaald niet van zelfvertrouwen en het is net of hij blij was als hij de bal zo snel mogelijk had ingeleverd. Het was niet best allemaal."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner