15.10.2014 10:19

Milik teleurgesteld na gelijkspel tegen Schotten

Eerder deze week was Polen te sterk voor Duitsland. De Polen schreven geschiedenis, maar konden de 2-0 overwinning op Duitsland geen goed gevolg geven. Tegen Schotland werd het dinsdagavond 2-2.

"Het was een moeilijke wedstrijd voor ons, maar we hadden ook niet anders verwacht want we kennen de kwaliteiten van Schotland", aldus Ajacied Arkadiusz Milik op de website van de UEFA. "We zijn natuurlijk een beetje teleurgesteld omdat we negen punten uit drie wedstrijden wilden." Polen kwam niet verder dan een gelijkspel. Krzysztof Mączyński had het thuisland op voorsprong gezet, maar via Shaun Maloney en Steven Naismith kwam Schotland op voorsprong. Milik bezorgde Polen uiteindelijk een punt.

De Ajacied had meer verwacht van het duel met Schotland. "Als je van Duitsland wint en geschiedenis schrijft, dan wil je meer en meer... Een thuiswedstrijd voor een geweldige publiek, dan ga je voor de overwinning. Ondanks de achterstand na een klein uur spelen hebben we karakter getoond en op een goede manier gereageerd."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner