21.10.2014 20:10

CSKA pakt eerste punt in Champions League

CSKA heeft dinsdag het eerste punt gepakt in poule E van de Champions League. De Moskovieten kwamen op eigen veld tegen Manchester City terug van een 2-0-achterstand bij rust tot 2-2. Voor City betekende het het tweede gelijkspel in de groepsfase.

Sergio Agüero bracht de Engelsen na een half uur spelen op voorsprong en bediende 8 minuten later James Milner voor de 0-2. Afgelopen weekend verzorgde de Argentijn nog de hele productie van zijn club in de zege op Tottenham Hotspur (4-1).

Invaller Seydou Doumbia deed het duel in de tweede helft kantelen in het voordeel van CSKA. De Ivoriaan zorgde na ruim een uur spelen voor de aansluitingstreffer (1-2) en versierde vlak voor tijd een strafschop. Die werd benut door de Israëliër Bebars Natcho, waardoor het duel eindigde in 2-2.