21.10.2014 21:45

Pellegrini positief over bereiken knock-outfase

Een gefrustreerde Manuel Pellegrini blijft positief over het bereiken van de Champions League knock-outfase. De manager van Manchester City zag zijn mannen een 0-2 voorsprong weggeven tegen CSKA Moskva (2-2).

Manchester City stond in de rust met 0-2 voor dankzij doelpunten van Sergio Aguero en James Milner. In de tweede helft incasseerden ze doelpunten van Seydou Doumbia en Bebras Natcho. Pellegrini werd gevraagd of het nu tot de outsiders behoort: "Waarom? We hebben nog negen punten om voor te spelen. We zullen het wel zien als we die resterende wedstrijden hebben gespeeld." aldus Pellegrini tegenover SkySports.

Manchester City heeft nu slechts twee punten behaald uit drie wedstrijden en bezet daarmee de derde plaats in poule E.