03.11.2014 22:10

Hasi: "We gaan het gewoon proberen"

Met pas één punt uit drie duels maakt Anderlecht zich niet al te veel illusies in groep D van de Champions League. De Belgisch kampioen treedt dinsdag in Londen aan tegen Arsenal, waarvan in Brussel werd verloren. "We gaan het gewoon proberen", zei coach Besnik Hasi hoopvol.

Hij moet het stellen zonder de belangrijke Fabrice N'Sakala, Steven Defour en Matias Suárez. Ook Bram Nuytinck is niet topfit. "Ik kan al sinds het begin van het seizoen mijn favoriete defensie niet opstellen", klaagde Hasi. "Het is voortdurend improviseren en andere oplossingen zoeken. Het is te hopen dat die geblesseerde spelers snel terugkomen. Dan kunnen we eindelijk eens laten zien waartoe Anderlecht in staat is."

Anderlecht verloor thuis met 1-2 door late Engelse doelpunten. "Fouten door onervarenheid", mopperde Hasi nog maar eens. "We hadden absoluut meer verdiend. Als Arsenal beter is dan wij, dan heb ik geen moeite ze te feliciteren. Maar goed, als je wilt winnen van een echt grote club, dan moet je het beste uit jezelf halen en misschien nog wel iets meer."

ANP

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner