04.11.2014 22:44

Dortmund nu al door, Arsenal is er bijna

Borussia Dortmund is in groep D van de Champions League nu al zeker van een plek in de knock-outfase, Arsenal bijna. De Duitsers wonnen dinsdagavond voor de vierde keer op rij. Dat ging voor eigen publiek ten koste van Galatasaray: 4-1. International Marco Reus, de Griekse verdediger Sokratis Papastathopoulos, Ciro Immobile en Semih Kaya maakten de Duitse treffers. De laatste werkte de bal in eigen doel.

Arsenal leek mee te gaan, maar liet zich in Londen in de slotfase nog lelijk verrassen door Anderlecht: 3-3. De Engelsen verspeelden een voorsprong van 3-0. De Spanjaard Mikel Arteta (strafschop) en de Chileen Alexis Sanchez scoorden al voor rust. Alex Oxlade-Chamberlain voegde er nog een aan. Anthony Vanden Borre gaf de Belgen met twee treffers (de eerste buitenspel en een strafschop) hoop. Aleksandar Mitrovic redden in blessuretijd een punt.