05.11.2014 10:19

Hasi niet blij met strafschop Vanden Borre

RSC Anderlecht boekte dinsdagavond een knap resultaat door in Londen met 3-3 gelijk te spelen tegen Arsenal. Anderlecht-trainer Besnik Hasi was na afloop toch niet helemaal tevreden.

De Belgen kregen een strafschop en konden op 3-2 komen. Youri Tielemans stond bovenaan het lijstje, maar door toedoen van Oliver Deschacht nam Anthony Vanden Borre de penalty. "Vanden Borre moet wel opletten. Als hij die penalty mist heeft hij een groot probleem met mij. Hij stond niet op de lijst. Normaal heb ik geen vertrouwen in Vanden Borre voor een penalty", vertelt de oefenmeester aan Het Belang van Limburg.

Deschacht schoof niet Tielemans maar Vanden Borre naar voren als strafschoppennemer. "Het klopt dat Tielemans was aangewezen als eerste strafschopnemer, maar Vanden Borre had net gescoord en hij zat goed in de wedstrijd. Dat zei hij ook tegen mij. En Anthony is iemand die geen vrees kent in dat soort momenten. Ik weet dat Tielemans de jongste doelpuntenmaker in de Champions League kon worden, maar dat is niet belangrijk", aldus Deschacht.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner