06.11.2014 10:37

Götze: "We zijn niet onverslaanbaar"

Bayern München won woensdagavond met 2-0 van AS Roma. De Zuid-Duitsers zijn daardoor geplaatst voor de volgende ronde van de Champions League. Mario Götze weet dat Bayern goed voetbal speelt, maar denkt niet dat Bayern onverslaanbaar is.

"Het is duidelijk dat we goed voetbal spelen", zegt Götze tegenover SPOX. "Het was misschien wel de groep des dood, waardoor het niet vanzelfsprekend is dat je de volgende ronde haalt. Dat we na vier wedstrijden de volgende ronde al hebben gehaald is dus mooi meegenomen. Meer punten hadden we namelijk niet kunnen halen. Maar ook wij hebben nog punten waarop we ons kunnen verbeteren."

Veel teams stellen zich ontzettend defensief op tegen Bayern. Götze had het zelf niet anders gedaan. "Als ik trainer was geweest had ik ook tegen mijn team gezegd dat ze moesten inzakken en op de counter moeten spelen tegen ons", vervolgt Götze, die weet dat Bayern niet onverslaanbaar is. "Natuurlijk is het moeilijk om tegen ons te spelen, maar wij zijn niet onverslaanbaar. Wij moeten tijdens elke wedstrijd gas geven, anders komen wij ook in de problemen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner