07.11.2014 09:30

Kramarić bekent: "Er is contact geweest"

HNK Rijeka-spits Andrej Kramarić loopt weg bij een meningsverschil tussen de Feyenoorders Miquel Nelom en Kenneth Vermeer. (23-10-2014)
HNK Rijeka-spits Andrej Kramarić loopt weg bij een meningsverschil tussen de Feyenoorders Miquel Nelom en Kenneth Vermeer. (23-10-2014)

HNK Rijeka-spits Andrej Kramaric stond wel in de belangstelling van Feyenoord afgelopen zomer. Dat erkent de aanvaller van de Kroatische club zelf tegenover RTV Rijnmond. Volgens technisch directeur Martin van Geel was er geen sprake van interesse.

Kramarić laat weten dat er wél belangstelling was. "Ik heb ook verhalen gehoord. Ik weet niet precies hoe het gegaan is, maar ik kan wel zeggen dat er contact is geweest," zegt Kramaric tegenover RTV Rijnmond. De spits scoorde in het eerste duel met Feyenoord maar liefst drie keer in de 3-1-zege op de Rotterdammers.

De international zou ook een clausule in zijn contract hebben staan waardoor hij voor zo'n drie miljoen euro mag vertrekken uit Rijeka. "Daar zeg ik niets over, want dat is iets tussen de club en mij." De aanvaller sluit niet uit dat hij ooit nog eens voor Feyenoord zal spelen. "Zeg nóóit nooit. Mijn carrière zal lang duren, dus je weet het niet. Misschien speel ik ooit voor Feyenoord; misschien ooit weer tegen Feyenoord. Wie weet," aldus Kramarić.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner