14.11.2014 20:30

Polen wint met ruime cijfers in Georgië: 0-4

Polen heeft vrijdag in de EK-kwalificatie opnieuw een overwinning geboekt. Met Ajax-spits Arek Milik in de basis waren de Polen veel te sterk voor Georgië: 0-4. Alle doelpunten in Tbilisi vielen in de tweede helft. Milik leverde de assist bij het derde doelpunt, van Sebastian Mila, en tekende zelf voor het vierde. Met tien punten uit vier wedstrijden gaat Polen aan kop in groep D, gevolgd door Ierland (zeven), Duitsland en Schotland (beide vier). Die landen komen vrijdag allemaal nog in actie.

De Poolse spits van Ajax had na een kwartier al bijna succes, maar zijn schot met links belandde op de kruising. In blessuretijd pikte Milik alsnog zijn doelpunt mee. De Pool was eerder in de kwalificatie al belangrijk voor zijn land met treffers tegen Duitsland (2-0) en Schotland (2-2).